18-holes greenfee bij Golf- en Countryclub Geijsteren

Geijsteren , Limburg
VANAF
€ 70,- p.p.
VANAF
1 Persoon

Onze golfbaan is gelegen in een bosrijke omgeving met een prachtige natuurlijke uitstraling. De eerste 13 holes bevinden zich midden in de bossen, de laatste 5 zijn uitdagende waterholes die een mooie aanvulling zijn op onze mooie baan. De baan beschikt over mooie fairways, uitdagende greens en lastige bunkers. We zijn dagelijks bezig om de holes in topconditie te houden.

18-holes greenfee bij Golfbaan Geijsteren

Onze golfbaan is gelegen in een bosrijke omgeving met een prachtige natuurlijke uitstraling. De eerste 13 holes bevinden zich midden in de bossen, de laatste 5 zijn uitdagende waterholes die een mooie aanvulling zijn op onze mooie baan. De baan beschikt over mooie fairways, uitdagende greens en lastige bunkers. We zijn dagelijks bezig om de holes in topconditie te houden.

Prijs 18-holes greenfee: € 70,00 p.p.
Prijs 9-holes greenfee: € 40,00 p.p.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Parkeren
  • Restaurant
  • Receptie
  • Golfbaan

Onze partner

18-holes Golfbaan Geijsteren

Golf- en Countryclub Geijsteren is een actieve golfclub gelegen op het Landgoed Geijsteren in de kop van Noord-Limburg in een prachtige natuurrijke omgeving. De 18-holes golfbaan staat bekend om zijn fraaie golfbaan, uitstekende horeca en het grote aanbod aan golfmogelijkheden.

Dineren in het gastvrije restaurant

Golf- en Countryclub Geijsteren beschikt over een mooi en gastvrij restaurant. Op zoek naar een perfecte mix van adembenemende uitzichten, geweldige holes en heerlijk eten? Zoek dan niet verder dan dit restaurant gelegen aan de mooiste golfbaan van Noord-Limburg! Hier laat u zich culinair verrassen voor een drankje, lunch of diner. Vanaf het terras en vanuit het restaurant heeft u bij alle weertypes een prachtig uitzicht op diverse holes. Bent u geen golfer? Geen nood; iedereen is van harte welkom.

Het restaurant, genesteld tussen glooiende heuvels en  een schilderachtig landschap, biedt rust na een rondje golf. Of u nu op zoek bent naar een snelle hap of een ontspannen maaltijd, het menu zal uw smaakpapillen zeker bevredigen. Van hartige voorgerechten tot overheerlijke hoofdgerechten, de chef-kok gebruikt de meest verse ingrediënten uit de streek om de heerlijkste gerechten te maken. En als u een zoetekauw bent, houd dan zeker ruimte over voor onze verrukkelijke desserts! Maar het is niet alleen het eten dat het restaurant onderscheidt. Het uitzicht vanuit het restaurant is werkelijk adembenemend en biedt een panoramisch uitzicht op de golfbaan.

Natuurrijke golfbaan

Deze golfbaan ligt in een prachtige omgeving. Ze houden bij de ontwikkelingen van de golfclub altijd rekening met de flora en fauna in de regio. Ook monitoren ze welke dieren en bomen zich in de omgeving van de club bevinden. Dat de lijst die dit oplevert uit ontelbaar verschillende soorten vogels, vlinders, vleermuizen, zoogdieren en boomsoorten bestaat, bewijst hoe natuurrijk het gebied is waar de golfbaan in gelegen is.

Ze beschikken over het GEO certificaat. Met dit certificaat wordt erkend dat ze het terrein op een duurzame manier beheren. In het beheerplan, waarin we onze doelen in beschrijven en vaststellen hoe we deze te bereiken, besteden we veel aandacht aan de natuur. Door het beheerplan regelmatig te toetsen en te analyseren, blijven ze zorg aan de natuur besteden, die deze prachtige omgeving verdient.

Golfen in Geijsteren

Golf & Countryclub Geijsteren is gelegen op het Landgoed Geijsteren in Limburg. De club werd in 1974 opgericht en is daarmee een van de oudste van de golfclubs die na de oorlog nieuw werden aangelegd. G&CC Geijsteren beschikt over enkele oefenfaciliteiten waaronder een drivingrange die gedeeltelijk overdekt is, een puttinggreen, een pitch & putt baan en nog drie kleine oefenholes.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Verrassend Limburg informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Verrassend Limburg en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Verrassend Limburg maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405850. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

  • Golfen in de bossen
  • Gezellige sfeer
  • Uitdagende holes

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405850

Waarom bij ons boeken?

203+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.