Onze partner

Het Landgoed

Het landgoed kende door de eeuwen heen vele gedaanten; hoeve, luxe slot, patriciërswoning, kantoor, hotel, bos, opleidings- en conferentiecentrum en park met exotische aanplant. Altijd was het een prachtige plek in een schitterend landschap op een steenworp van bourgondisch Maastricht. Nu is het landgoed weer helemaal in dienst van het hotel.

Het ontstaan van het Landgoed

Een buitenplaats is een monumentaal huis dat een geheel vormt met bijgebouwen en een omliggende tuin of park. Het spreekt tot de verbeelding: de omvang, de architectuur, de natuur en de grootsheid van vroeger.

In heel Nederland, vooral in het midden en westen van ons land, bouwden gefortuneerde stedelingen tussen 1600 en 1900 buitenplaatsen in landelijke gebieden. Zo ontkwamen ze aan de vervuilde en ongezonde, door epidemieën geteisterde, stad. Dit gebeurde ook met kasteel Vaeshartelt, dat later Buitenplaats Vaeshartelt werd.

In deze zelfgecreëerde oases verstond men de kunst van het genieten. Bewoners hielden zich bezig met literatuur, poëzie, muziek, tuinarchitectuur en beeldende kunst.

Het Kasteelhotel

Ons hotel ligt in de buurt van Maastricht en ligt in een prachtig landschapspark. In de moderne aanbouw liggen de 83 luxe hotelkamers en de hotelsuite. Ons kasteelhotel is dé plek voor een romantische overnachting. Het van oorsprong middeleeuwse kasteel kent een rijke geschiedenis. Dat merk je al zodra je aankomt. De eeuwenoude bomenlanen, waterpartijen, doorkijkjes en grazende schapen maken het tot een levendige, magische plek.

Goed om te weten

  • 5 autominuten vanaf het centrum van Maastricht
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Uitgebreide mogelijkheden om lekker te eten & drinken
  • 23 hectare natuur rondom het buitengoed (perfect om te fietsen of wandelen)
  • Een zonnig park terras met mooi uitzicht
  • Elke zondag koopzondag in Maastricht (ideaal voor de shopaholics onder ons)
  • Leuke hotspots voor jong en oud

Bereikbaarheid

Parkeren 

Wij beschikkent over 250 gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Openbaar vervoer
Vanuit Maastricht Centraal station:
Neem de stadsbus (lijn 30) of trein naar Maastricht Noord. Via de achterzijde van station Noord (P+R parkeerplaats) loop je eerst ongeveer 15 minuten in noordelijke richting. Sla dan linksaf (bospad Beukenlaan) richting ons hotel. 

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Verrassend Limburg informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Verrassend Limburg en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Verrassend Limburg maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405850. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Maastricht

De zuidelijke stad Maastricht is met het Vrijthof, de Maas en zijn karakteristieke steegjes een geweldige stad om te ontdekken. Voor een weekendje weg, een actief stadsspel of rondvaart langs de stad zult u zich in Maastricht geen moment vervelen.

Meer in Maastricht

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405850

Waarom bij ons boeken?

222+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.