Onze partner

Algemeen

Gelegen in het schitterende natuurschoon van Nationaal Park De Meinweg. Het hotel beschikt over een uitgebreid Beauty en Wellness center compleet met saunalandschap, binnenzwembad en fitness. Voor groepen biedt het uitgebreide mogelijkheden.

Faciliteiten

Het hotel biedt compleet comfort Midden Limburg met het Wellness center, uitgebreide fitness mogelijkheden en beauty afdeling. In het hotel gelegen Restaurant De Meinweg biedt u de mogelijkheid om uitgebreid te dineren.

Ligging

Op kleine afstand van de stad Roermond is dit hotel gelegen te midden van het Nationaal Park De Meinweg. Het Meinweg gebied staat bekend om zijn vele natuurbiotopen en bijzondere diersoorten. Zo kunt u hier in het seizoen sprookjesachtige tafferelen beleven van de bloeiende heide of genieten de mooie herfstkleuren. Het hotel is goed bereikbaar via de N570 deze overloopt in de A73 bij Roermond.

Omgeving

De omgeving van het hotel biedt veel mogelijkheden tot wandelen en fietsen. U kunt tevens een bezoek brengen aan het mooie Kasteel Daelenbroeck, waar de historie herleefd van de middeleeuwen. Hier kunt u genieten van een heerlijk diner of kop koffie op het terras. Ook voor de winkelaar zijn er ruime mogelijkheden, zoals een dagje Designer Outlet Center in Roermond dat bekend staat om zijn uitgebriede merken collectie verdeeld over meer dan 200 winkels.

1 review

8.0

Reviews van gasten

Anoniem

Tweedaags vergaderarrangement met buitenactiviteit was prima verzorgd.

8

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Verrassend Limburg informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Verrassend Limburg en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Verrassend Limburg maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405850. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405850

Waarom bij ons boeken?

203+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.